Wie ben ik

32 jaar geleden ben ik geboren en groeide ik op in het Brabantse Uden. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur en ik had al snel besloten dat ik dat ook wilde worden. Ik begon dan ook aan de opleiding Transport & Logistiek maar ik werd wat ouder en al gauw merkte ik dat ik iemand ben die graag onder de mensen is. Dus in mijn eentje de hele dag in een cabine zitten leek me al gauw geen goed idee. Als kind ging ik ieder jaar vele malen op vakantie naar Texel. We hadden daar een caravan staan en ieder vrij weekend of vakantie pakte we de auto en reden we richting het noorden.

Toen ik 16 was besloten mijn ouders om te verhuizen naar dit waddeneiland en ik ging mee. De eerste jaren was ik daar totaal niet op mijn plek en ik besloot weer aan vaste wal te gaan wonen. Na 2 jaar werd ik voor de zoveelste keer verliefd op Madelon die wel nog op Texel woonde. En ik besloot om mijn hart te volgen. Van fulltime concert-fotograaf ging ik terug naar Texel om samen te gaan wonen met haar. Inmiddels 3,5 jaar verder hebben we een heel leuk huisje midden in Den Burg, zijn we “ouders” van de 2 liefste poezen van de wereld en heb ik een eigen media-bedrijf. Meer weten? Kijk dan rond op deze website!
X